Sisältöjulkaisija

Työtä tarjolla siivoustyönjohtajalle

Lieksan Kiinteistöt Oy on Lieksan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, joka tarjoaa asuntoja ja yritystiloja ja tuottaa Lieksan kaupungin omistuksessa oleviin kiinteistöihin niiden tarvitsemat kiinteistöpalvelut.
 

Haemme siivoustyönjohtajaa vakituiseen tehtävään. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta siivousalalta, työnjohdollisista tehtävistä sekä sinulla on kykyä toimia itseohjautuvassa esimiesroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön johtamisesta ta työntekijöiden motivoimisesta osana päivittäistä tekemistä.

Siivoustyönjohtaja vastaa mm. kiinteistöjen siivoustoiminnan suunnittelusta, mitoituksesta, siivoustoimen päivittäis- ja perustehtävien organisoinnista sekä toimii siivouspuolen henkilöstön esimiehenä.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä  ja hyvää organisointikykyä sekä kykyä toimia ryhmän jäsenenä. Arvostamme suoritettua siivousalan tutkintoa, tietoteknistä osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä oman auton käyttöä.

 

Yhtiössämme noudatetaan Avainta ry.n työehtosopimusta.

 

Ennen työn vastaanottamista valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valituksi tulemisesta.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta,

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja voidaan pitää jo hakemusaikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset on toimitettava 24.11.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteella toimisto@lieksankiinteistöt.fi tai postitse osoitteella Lieksan Kiinteistöt Oy, Rantalantie 5, 81720 Lieksa. Kuoreen tunnus "Siivoustyönjohtaja".

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Siivoustyönjohtaja Päivi Kettunen, p. 04010 44811

Kiinteistöpäällikkö Jari Muikku, p. 04010 44743