Sisältöjulkaisija

Työtä tarjolla rakennustyöntekijälle

 

Lieksan Kiinteistöt Oy on Lieksan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, joka tarjoaa asuntoja ja yritystiloja. Lisäksi yhtiö tuottaa Lieksan kaupungin omistuksessa oleviin kiinteistöihin niiden tarvitsemat kiinteistöpalvelut.

 

Haemme kunnossapidon porukkaamme rakennustyöntekijää vakituiseen tehtävään.

Työ koostuu pääasiassa kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöistä. Sinulla voi olla koulutus ja/tai riittävä kokemus rakennusalan töistä. Olet motivoitunut ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn annettujen tehtävien mukaan. Se mitä Meillä on tarjota- on tiivis ja hyvällä työmotivaatiolla varustettu moniammatillinen kunnossapidon ryhmä ja vaihtelevat monipuoliset työtehtävät.

 

Valitulla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Valitulta edellytetään hyvää suomenkielen kirjallista suullista taitoa.
 

Yhtiössämme noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Ennen työn vastaanottamista valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valituksi tulemisesta. Koeaika on kuusi (6) kuukakutta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja voidaan pitää jo hakemusaikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset on toimitettava 14.10.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteella toimisto@lieksankiinteistot.fi tai postitse osoitteella Lieksan Kiinteistöt Oy, Rantalantie 5, 81720 Lieksa.
Kuoreen tunnus: "Rakennustyöntekijä".

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heikki Saastamoinen
Kunnossapitoinsinööri
p. 040 1044766