Sisältöjulkaisija

Lieksan Kiinteistöt Oy ilmoittaa haettavaksi vuoden 2022 aikana vapautuvat valtion lainoittamat vuokra-asunnot

Asuntohakemus tehdään sähköisesti yhtiön www-sivuilla, osoitteessa www.lieksankiinteistot.fi tai vaihtoehtoisesti  myös yhtiön asiakaspalvelupisteestä saatavalla paperilomakkeella.  Asuntohakemuslomakkeen voi tulostaa myös www-sivuiltamme. Aravarajoitusten alaisiin asuntoihin haettaessa tulee toimittaa tarvittavat liitteet.      

Asuntohakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti ja ne ovat voimassa 3 kk, ellei niitä uusita. Uusimisen voi tehdä myös puhelimitse.

Paperisten asuntohakemusten palautus osoitteeseen Rantalantie 5, 81720 Lieksa. Lisätietoja vapautuvista vuokra-asunnoista saa yhtiön toimistolta, puh. 040 308 4980 tai www.lieksankiinteistot.fi/Asuminen

Lieksan kaupungin suorassa omistuksessa oleviin asuntoihin osoitetut hakemukset toimitetaan em. osoitteeseen.

Huutokaupalla myytäviä kohteita Lieksassa:
 
🏡🏡 Vuoniskylien ja Surpeenvaaran entiset koulurakennukset.
🏘 Liikehuoneisto Toriaukiolla.
🏠 Saunallinen kerrostaloyksiö Pielisentieltä.
Kohteet Huutokaupat.com-sivustolla:
Kaikkien kohteiden huutokauppa-aika päättyy 31.1.2022, tarkemmat päättymisajat jokaisen kohteen myyntisivuilla.
 
Kuvassa voi olla ulkoilu ja puu

Kulttuurikeskuksen Brahe-sali suljettu 3.1.-10.2.2022 valaistusremontin vuoksi

Brahe-salissa uusitaan yleisvalaisimet sekä valaistusohjausjärjestelmä. Remontti alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä viikolla ja tavoitteena on, että se valmistuu 10.2. Valaistusremontin aikana sali ei ole käytettävissä ja alkuvuoden tilaisuudet on siirretty toisiin ajankohtiin.

Valaistusremontin teettää Lieksan Kiinteistöt Oy ja urakoitsijana on Lieksan Sähkö Oy.

Lisätietoja:

Kiinteistö ja valaistusremontti:

Jari Muikku, kiinteistöpäällikkö, Lieksan Kiinteistöt Oy

jari.muikku@lieksankiinteistot.fi / p. 040 1044 743

 

Brahe-salin varaukset:

Lieksan kaupungintalon asiakaspalvelupiste

asiakaspalvelu@lieksa.fi / p. 040 1044 710

 

Lieksan Kiinteistöt Oy:n rakennuttama Brahea-kampus valittiin  vuoden 2020 maakunnalliseksi julkiseksi rakennuskohteeksi!

 

        

 
Brahea-kampus valittiin vuoden 2020 maakunnalliseksi julkiseksi rakennuskohteeksi - yksityisen sektorin palkinto kontiolahtelaiselle Meteoriitille.
Maakunnan rakennuspalkintotoimikunta palkitsi poikkeuksellisesti kaksi puurakennusta vuoden 2020 maakunnallisena rakennuskohteena. Molemmat kohteet olivat palkintolautakunnan mukaan muunnelmia samasta teemasta kumpikin oman näkökulmansa mukaisesti.
Molemmissa kohteissa merkittävää oli puurakentaminen ja clt-puuelementtien käyttäminen. Clt tarkoittaa ristiinliimatuista laudoista tehtyä puurakennetta, jota voidaan käyttää seininä, pilareina, välipohjina ja muina rakenteita. Elementti voi toimia sekä kantavana rakenteena, lämmöneristeenä että valmiina pintana. Tällöin parhaimmillaan muodostaa teknisesti toimivan, akustisesti hyvän ja kauniin rakenteen.
Palkintolautakunta toteaa, että rakennukset erilaisuuksineen kuvastavat hyvin puurakentamisen kehittämisen nykyvaihetta. Brahea-kampus on puurakentamisen soveltamista julkiseen rakentamiseen siten että puu on saatu hienosti käyttöön sekä rakenteellisena että sisustuksellisena elementtinä.
Lisätietoja palkintotoimikunnan tiedotteesta: https://www.lieksa.fi/…/puurakennukset-vuoden-2020…?

Suoramaksu ja e-lasku mahdollisuus

Ota käyttöön kätevä e-lasku verkkopankissasi.  Jos käytössäsi ei ole verkkopankkia - voit tehdä  suoramaksusta sopimuksen omassa pankissasi.

KORONA - tiedote 23.9.2020Toimistomme asiakaspalvelupiste ( Rantalantie 5, 81720 Lieksa, puh. 040 308 4980) ajanvarauksella.  Välttämättömissä asiakaspalvelutilanteissa (avaintenhaku, vuokrasopimuksien allekirjoitus ymv.) toivomme että asiakkat sopivat  käyntiaikansa.
Kiinteistönhuolto toimii normaalisti. Noudatamme siivouksen osalta  THL:n ohjeistusta.

Asukkaita tiedotetaan koronaan liittyvissä järjestelyissä.

Vältä asiointi sairaana - ota yhteyttä sähköpostilla ( info@lieksankiinteistot.fi) tai puhelimitse (040 3084980). Jos linjalla on ruuhkaa soita vähän ajan päästä uudelleen tai jätä viesti.

 

 

Corona - релиз 24.9.2020

Oбслуживания клиентов нашего офиса (Rantalantie 5, 81720 Lieksa, тел. 040 308 4980) по предварительной записи. В случае необходимости посещения офиса (получение ключей, подписание договоров аренды и т. Д.), необходимо забронировать время. Сантехническое обслуживание многоквартирных домов в обычном режиме. Мы следуем рекомендациям THL по уборке помещений и информируем жителей о мероприятиях, связанных с короной.

Избегайте прямого общения, если вы заболели - свяжитесь с нами по электронной почте (info@lieksankiinteistot.fi) или по телефону (040 3084980). Если линия перегружена, позвоните еще раз или оставьте сообщение.

 

 

 

 

 

ASIOINTIOHJEET 23.9.2020Palvelemme vain ajanvarauksella!

Toivomme asiakkaiden asioivan joko sähköisesti (info@lieksankiinteistot.fi) tai puhelimitse (040 308 4980)!

 

ASIOIDESSASI TOIMISTOLLA NOUDATA  ANNETTUJA TURVAOHJEITA!

1. Käsien huolellinen pesu odotushuoneen wc-tiloissa
                        ja / tai
2. Käytä odotustilassa olevaa käsidesifioimisainetta

3. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Tervetuloa asioimaan terveenä!

 

 

TRANSACTION INSTRUCTIONS 23.9.2020

 

We only serve by appointment!

We hope that customers can do business either electronically (info@lieksankiinteistot.fi) or by phone (tel. 040 308 4980)!
 

IN YOUR BUSINESS, FOLLOW THE SECURITY INSTRUCTIONS PROVIDED AT THE OFFICE:

 

1. Wash your hands thoroughly in the waiting room toilets

                         and / or

2. Use a hand sanitizer

3. We recommed using a face mask.

 

Welcome to do business healthy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tupakointikielto

Lieksan Kiinteistöt Oy:n hallituksen päätöksen mukaan kaikkiin  1.1.2012 jälkeen voimaan tuleviin vuokrasopimuksiin tulee erillinen maininta "tupakointi huoneistossa on kielletty".  Vuokralainen on korvausvelvollinen tupakoinnista huoneistolle aiheutuneista vahingoista. Tupakointikieltoa huoneistoissa suositellaan noudatettavaksi kaikissa vuokrasuhteissa. Parveketupakointi on sallittu.

GRILLAUSOHJEET

Kerrostalo

Hiiligrilli             EI

Kaasugrilli         EI

Sähkögrilli         KYLLÄ

 

Rivitalo

Saa grillata kaikilla vaihtoehdoilla, kunhan ei aiheuta kohtuutonta savu- tai muuta haittaa naapureille!

Lieksan Kiinteistöt Oy on aloittanut toimintansa 1.1.2018

Lieksan Teollisuuskylä Oy on sulautunut Pieliskodit Oy:n kanssa 31.12.2017. Sulautumisen jälkeen yhtiön nimi on Lieksan Kiinteistöt Oy. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Jarmo Vacklin. p. 040 308 4988, jarmo.vacklin@lieksankiinteistot.fi

Teollisuuskiinteistöjen osalta yhteyshenkilönä toimii isännöitsijä Marja-Leena Raassina, p. 040 1044911, marja-leena.raassina@lieksankiinteistot.fi

Ovenavaus

Mikäli unohdat tai kadotat avaimen ota yhteys päivystävään huoltomieheen puh. 0400 224 707 tai arkipäivisin yhtiön toimistolle , puh. 040 308 4980.

  • Arkipäivänä  (ma-pe) klo 7.00 - 16.00 ovenavauksesta laskutamme 20€.
  • Muuna aikana ovenavausmaksu alk. 40€.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Pelastussuunnitelmat

Pelastuslain (379/2011) mukaisiin kiinteistökohtaisiin pelastussuunnitelmiin voi tutustua toimistollamme. Asukkaan pyynnöstä toimitamme postin välityksellä pelastussuunnitelman luettavaksi.

Kulkuväylien esteettömyys

 

Palo- ja pelastusviranomaisten määräysten mukaan lastenvaunujen, -rattaiden, pulkkien, polkupyörien yms. tavaroiden säilytys rappukäytävässä ja muilla kulkureiteillä on ehdottomasti kielletty. Kiinteistön omistaja poistaa näistä tiloista kaikki edellä mainitut tavarat. Rollaattorien säilytys on sallittua.

 

Lintujen ym. pieneläinten ruokintakielto

Lieksan Kiinteistöt Oy hallituksen päätöksen mukaan lintujen ym. pieneläinten ruokinta on kielletty parvekkeilla ja piha-alueilla.