Навигационная цепочка

Публикатор

KORONA - tiedote 1.6.2020!

Koronarajoitteiden purku aloitetaan vähitellen. Saunat lämpiävät 1.6.2020 alkaen normaalisti. Emme peri kesäkuulta saunamaksua.

Toimistomme asiakaspalvelupiste ( Rantalantie 5, 81720 Lieksa, puh. 040 308 4980) palvelee 31.8.2020 asti suljetuin ovin. Välttämättömissä asiakaspalvelutilanteissa (avaintenhaku, vuokrasopimuksien allekirjoitus ymv.) toivomme että asiakkat sopivat ovat käyntiaikansa. Kiinteistönhuolto toimii normaalisti.

Vältä asiointi sairaana- ota yhteyttä sähköpostilla ( info@lieksankiinteistot.fi) tai puhelimitse (040 3084980). Jos linjalla on ruuhkaa soita vähän ajan päästä uudelleen tai jätä viesti.

Korona- пресс-релиз!

В соответствии с инструкциями концерна города Лиексы, наша служба поддержки клиентов работает 1.6.2020 в режиме закрытых дверей!Если вам необходимо посетить офис, позвоните по номеру 040 308 4980. Если линия занята, позвоните снова!

Однако, если у вас типичные симптомы вирусной инфекции: температура, боль в горле, кашель и т. д. - свяжитесь с нами по электронной почте или по телефону и приходите к нам только тогда, когда вы здоровы!Убедительная просьба на время введенных ограничений для связи с нами использовать электронную почту (info@lieksankiinteistot.fi) или звонить по телефону (040 308 4980). Если линия занята, позвоните еще раз или оставьте сообщение.

Customer service is closed.

If meeting face to face is necessary, you have to make appointment beforehand by calling: +358 40 308 4980.

In other cases please contact by e-mail: info@lieksankiinteistot.fi or by calling + 358 40 308 4980. If the line is reserved please leave a message or call later again.