Sisältöjulkaisija

Lieksan Kiinteistöt Oy:n rakennuttama Brahea-kampus valittiin  vuoden 2020 maakunnalliseksi julkiseksi rakennuskohteeksi!

 

        

 
Brahea-kampus valittiin vuoden 2020 maakunnalliseksi julkiseksi rakennuskohteeksi - yksityisen sektorin palkinto kontiolahtelaiselle Meteoriitille.
Maakunnan rakennuspalkintotoimikunta palkitsi poikkeuksellisesti kaksi puurakennusta vuoden 2020 maakunnallisena rakennuskohteena. Molemmat kohteet olivat palkintolautakunnan mukaan muunnelmia samasta teemasta kumpikin oman näkökulmansa mukaisesti.
Molemmissa kohteissa merkittävää oli puurakentaminen ja clt-puuelementtien käyttäminen. Clt tarkoittaa ristiinliimatuista laudoista tehtyä puurakennetta, jota voidaan käyttää seininä, pilareina, välipohjina ja muina rakenteita. Elementti voi toimia sekä kantavana rakenteena, lämmöneristeenä että valmiina pintana. Tällöin parhaimmillaan muodostaa teknisesti toimivan, akustisesti hyvän ja kauniin rakenteen.
Palkintolautakunta toteaa, että rakennukset erilaisuuksineen kuvastavat hyvin puurakentamisen kehittämisen nykyvaihetta. Brahea-kampus on puurakentamisen soveltamista julkiseen rakentamiseen siten että puu on saatu hienosti käyttöön sekä rakenteellisena että sisustuksellisena elementtinä.
Lisätietoja palkintotoimikunnan tiedotteesta: https://www.lieksa.fi/…/puurakennukset-vuoden-2020…?

Tiedote 19.5.2021

Moisionkadun kivikoulun purkaminen alkaa

  

Moisionkadun kivikoulun purkaminen alkaa 19.5.2021, koulun sisäpuolisilla purkutöillä. Ulko-osien purkaminen alkaa kesäkuussa ja tavoitteena on, että kivikoulun purku-urakka on valmis elokuun 2021 loppupuolella. Kivikoulun purkamisen jälkeen puukoulun yhteyteen rakennetaan lisäosa koulun teknisiä tiloja varten.

 

Moisionkadun puukoulun varhaiskasvatusryhmät toimivat normaalisti toukokuun loppuun saakka. Kesän ajaksi päivähoitoa tarvitsevat lapset sijoitetaan muihin päiväkoteihin. Moisionkadun koululle lapset palaavat alkusyksystä.

 

Koulun purkamisesta voi aiheutua meluhaittaa lähiympäristöön. Lisäksi on huomioitavaa, että työmaa-alueella liikkuminen on kielletty.

 

Purkutöiden urakoitsija on Lotus Demolition Oy

 

 

Lisätietoja:

Lieksan Kiinteistöt Oy

kiinteistöpäällikkö Jari Muikku p. 040 1044 743

 

Lotus Demolition Oy

työmaan vastaava työnjohtaja Olli-Pekka Itälä p. 043 824 0177

 

TIEDOTE ASUKKAILLE!

 

Saunat lämpiävät viikko 6 alkaen.

Suorita saunamaksut normaalisti maaliskuusta 2021 lähtien

 

Terveisin
Anneli Gröhn

Isännöitsijä
Lieksan Kiinteistöt Oy

Jouluviikolla (vko 52) vain puhelinpalvelu (puh. 040 308 4980) seuraavasti:

Maanantai 21.12.2020 klo 9 - 15
Tiistai 22.12.2020 klo  9 - 15
Keskiviikko 23.12.2020 klo 9 - 12

 

Suoramaksu ja e-lasku mahdollisuus

Ota käyttöön kätevä e-lasku verkkopankissasi.  Jos käytössäsi ei ole verkkopankkia - voit tehdä  suoramaksusta sopimuksen omassa pankissasi.

Vuokrat pysyvät ennallaan 1.1.2021.

Pääsemme aloittelamaan ensivuoden laskutusta. Ensi vuoden (2021) vuokralaskut postitetaan tämän vuoden aikana.

KORONA - tiedote 23.9.2020Toimistomme asiakaspalvelupiste ( Rantalantie 5, 81720 Lieksa, puh. 040 308 4980) ajanvarauksella.  Välttämättömissä asiakaspalvelutilanteissa (avaintenhaku, vuokrasopimuksien allekirjoitus ymv.) toivomme että asiakkat sopivat  käyntiaikansa.
Kiinteistönhuolto toimii normaalisti. Noudatamme siivouksen osalta  THL:n ohjeistusta.

Asukkaita tiedotetaan koronaan liittyvissä järjestelyissä.

Vältä asiointi sairaana - ota yhteyttä sähköpostilla ( info@lieksankiinteistot.fi) tai puhelimitse (040 3084980). Jos linjalla on ruuhkaa soita vähän ajan päästä uudelleen tai jätä viesti.

 

 

Corona - релиз 24.9.2020

Oбслуживания клиентов нашего офиса (Rantalantie 5, 81720 Lieksa, тел. 040 308 4980) по предварительной записи. В случае необходимости посещения офиса (получение ключей, подписание договоров аренды и т. Д.), необходимо забронировать время. Сантехническое обслуживание многоквартирных домов в обычном режиме. Мы следуем рекомендациям THL по уборке помещений и информируем жителей о мероприятиях, связанных с короной.

Избегайте прямого общения, если вы заболели - свяжитесь с нами по электронной почте (info@lieksankiinteistot.fi) или по телефону (040 3084980). Если линия перегружена, позвоните еще раз или оставьте сообщение.

 

 

 

 

 

ASIOINTIOHJEET 23.9.2020Palvelemme vain ajanvarauksella!

Toivomme asiakkaiden asioivan joko sähköisesti (info@lieksankiinteistot.fi) tai puhelimitse (040 308 4980)!

 

ASIOIDESSASI TOIMISTOLLA NOUDATA  ANNETTUJA TURVAOHJEITA!

1. Käsien huolellinen pesu odotushuoneen wc-tiloissa
                        ja / tai
2. Käytä odotustilassa olevaa käsidesifioimisainetta

3. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Tervetuloa asioimaan terveenä!

 

 

TRANSACTION INSTRUCTIONS 23.9.2020

 

We only serve by appointment!

We hope that customers can do business either electronically (info@lieksankiinteistot.fi) or by phone (tel. 040 308 4980)!
 

IN YOUR BUSINESS, FOLLOW THE SECURITY INSTRUCTIONS PROVIDED AT THE OFFICE:

 

1. Wash your hands thoroughly in the waiting room toilets

                         and / or

2. Use a hand sanitizer

3. We recommed using a face mask.

 

Welcome to do business healthy!

 

 

 

 

 

 

 

 

SAUNAVUOROJEN PERUUTUS

Peruutamme toistaiseksi kaikki saunavuorot!
Älä maksa lokakuusta 2020 alkaen saunavuoromaksua!

l

Tupakointikielto

Lieksan Kiinteistöt Oy:n hallituksen päätöksen mukaan kaikkiin  1.1.2012 jälkeen voimaan tuleviin vuokrasopimuksiin tulee erillinen maininta "tupakointi huoneistossa on kielletty".  Vuokralainen on korvausvelvollinen tupakoinnista huoneistolle aiheutuneista vahingoista. Tupakointikieltoa huoneistoissa suositellaan noudatettavaksi kaikissa vuokrasuhteissa. Parveketupakointi on sallittu.

GRILLAUSOHJEET

Kerrostalo

Hiiligrilli             EI

Kaasugrilli         EI

Sähkögrilli         KYLLÄ

 

Rivitalo

Saa grillata kaikilla vaihtoehdoilla, kunhan ei aiheuta kohtuutonta savu- tai muuta haittaa naapureille!

Lieksan Kiinteistöt Oy ilmoittaa haettavaksi vuoden 2020 aikana vapautuvat valtion lainoittamat vuokra-asunnot

Asuntohakemus tehdään sähköisesti yhtiön www-sivuilla, osoitteessa www.lieksankiinteistot.fi tai vaihtoehtoisesti  myös yhtiön asiakaspalvelupisteestä saatavalla paperilomakkeella.  Asuntohakemuslomakkeen voi tulostaa myös www-sivuiltamme. Aravarajoitusten alaisiin asuntoihin haettaessa tulee toimittaa tarvittavat liitteet.      

Asuntohakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti ja ne ovat voimassa 3 kk, ellei niitä uusita. Uusimisen voi tehdä myös puhelimitse.

Paperisten asuntohakemusten palautus osoitteeseen Rantalantie 5, 81720 Lieksa. Lisätietoja vapautuvista vuokra-asunnoista saa yhtiön toimistolta, puh. 040 308 4980 tai www.lieksankiinteistot.fi/Asuminen

Lieksan kaupungin suorassa omistuksessa oleviin asuntoihin osoitetut hakemukset toimitetaan em. osoitteeseen.

Lieksan Kiinteistöt Oy on aloittanut toimintansa 1.1.2018

Lieksan Teollisuuskylä Oy on sulautunut Pieliskodit Oy:n kanssa 31.12.2017. Sulautumisen jälkeen yhtiön nimi on Lieksan Kiinteistöt Oy. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Jarmo Vacklin. p. 040 308 4988, jarmo.vacklin@lieksankiinteistot.fi

Teollisuuskiinteistöjen osalta yhteyshenkilönä toimii isännöitsijä Marja-Leena Raassina, p. 040 1044911, marja-leena.raassina@lieksankiinteistot.fi

Ovenavaus

Mikäli unohdat tai kadotat avaimen ota yhteys päivystävään huoltomieheen puh. 0400 224 707 tai arkipäivisin yhtiön toimistolle , puh. 040 308 4980.

  • Arkipäivänä  (ma-pe) klo 7.00 - 16.00 ovenavauksesta laskutamme 20€.
  • Muuna aikana ovenavausmaksu alk. 40€.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Pelastussuunnitelmat

Pelastuslain (379/2011) mukaisiin kiinteistökohtaisiin pelastussuunnitelmiin voi tutustua toimistollamme. Asukkaan pyynnöstä toimitamme postin välityksellä pelastussuunnitelman luettavaksi.

Kulkuväylien esteettömyys

 

Palo- ja pelastusviranomaisten määräysten mukaan lastenvaunujen, -rattaiden, pulkkien, polkupyörien yms. tavaroiden säilytys rappukäytävässä ja muilla kulkureiteillä on ehdottomasti kielletty. Kiinteistön omistaja poistaa näistä tiloista kaikki edellä mainitut tavarat. Rollaattorien säilytys on sallittua.

 

Lintujen ym. pieneläinten ruokintakielto

Lieksan Kiinteistöt Oy hallituksen päätöksen mukaan lintujen ym. pieneläinten ruokinta on kielletty parvekkeilla ja piha-alueilla.